Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sărbătoare în Statele Unite ale Americii. Ziua Independenței, sărbătorită cu parade și focuri de artificii (VIDEO)

Sărbătoare în Statele Unite ale Americii. Ziua Independenței, sărbătorită cu parade și focuri de artificii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Iul 2016, 13:19
foto: youtube.com Externe

Zi de sărbătoare în Statele Unite. Ceremoniile de ziua naţionala a Statelor Unite ale Americii au început încă de la miezul nopţii cu parade şi focuri de artificii în mai multe oraşe, arată B1 TV.

Statele Unite sărbătoresc 240 de ani de la adoptarea Declaraţiei de independenţă din 4 iulie 1776. Nici de această dată americanii nu au facut rabat de la focuri de artificii, parade sau alte evenimente spectaculoase dedicate acestui moment istoric ce a marcat obţinerea independenţei faţă de Marea Britanie.

Sărbătoare în Statele Unite ale Americii. Ziua Independenței, sărbătorită cu parade și focuri de artificii

În Gatlinburg, de 41 de ani are loc la miezul nopţii prima paradă din Statele Unite cu ocazia zilei de 4 iulie. Evenimentul organizat în cinstea persoanelor din armata Statelor Unite a devenit un obiectiv turistic important în statul Tennessee. Aici, tot mai mulţi curioşi iau parte an de an la spectacole tematice puse in scena pana la finalul lunii iulie.

De artificii s-au putut bucura şi persoanele prezente în Las Vegas la Caesar Palace, dar şi locuitorii din Stevens Point sau New Jersey.

Și liderul de la Casa Alba, Barack Obama, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii de 4 iulie.

Evenimentele cu ocazia Zilei Independenţei sunt abia la început în Statele Unite, anunţându-se şi de această dată spectacole cu artificii impresionante, parade tematice şi un record de hot dogs consumaţi în cele mai mari oraşe.

Citeşte mai multe despre:   Barack Obama