Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scandal cu focuri de armă și pantofi aruncați în timpul unei dezbateri televizate (VIDEO)

Scandal cu focuri de armă și pantofi aruncați în timpul unei dezbateri televizate (VIDEO)

Discuţiile politice pot degenera uşor în adevărate bătăi. Dovada vine din partea unui politician iordanian, care nu a ţinut cont că este în direct pe un post de televiziune şi a aruncat cu un pantof în colegul de platou, un activist politic. Însă asta nu i s-a părut de ajuns, aşa că a scos şi un pistol şi l-a ameninţat pe tânăr. De teamă că s-ar putea produce o tragedie, producătorii au oprit emisiunea.

Se pare că un moderator iordanian nu a fost foarte inspirat atunci când şi-a ales invitaţii pentru emisiune. Mai exact, un parlamentar înflăcărat şi un activist politic.

În scurt timp, discuţiile din platou au devenit aprinse, iar subiectul care l-a determinat pe politician să îşi iasă din minţi a fost atitudinea faţă de regimul sirian.

De aici şi până la haosul total nu a mai fost decât un pas. Cei doi au început să se acuze de corupţie şi că ar fi lucrat pentru serviciile secrete israeliene.

Moderatorul nu a reuşit să calmeze spiritele, iar cei doi nu au părut deranjaţi nici de faptul că emisiunea se transmitea în direct.

Rămas fără argumente, parlamentarul şi-a scos un pantof şi l-a aruncat înspre colegul de platou. În ultima clipă, activistul a reuşit să se ferească, dar a dărâmat pupitrul la care se afla.

În acel moment, politicianul şi-a scos pistolul şi s-a îndreptat spre rival, pe care a început să îl îmbrâncească şi să îl ameninţe cu arma, trăgând un foc în aer. Moderatorul a intervenit, panicat, pentru a-i despărţi, însă nu a reuşit nici de această dată. De teamă că s-ar putea produce o tragedie, producătorii au oprit emisiunea.

Focuri de armă și pantofi aruncați în timpul unui talk-show
Embed:

Citeşte mai multe despre:   scandal,   focuri de arma,   emisiune ,   conflict,   bataie