Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SCANDAL după SUPER BOWL! J.LO şi SHAKIRA acuzaţii grave în urma prestaţiei de la celebrul meci de fotbal (VIDEO)

SCANDAL după SUPER BOWL! J.LO şi SHAKIRA acuzaţii grave în urma prestaţiei de la celebrul meci de fotbal (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 28 Feb 2020, 21:02
FOTO: Hepta.ro Externe

Shakira şi Jennifer Lopez au susţinut un show incendiar la Super Bowl anul acesta şi au fost apreciate de milioane fani. Situaţia însă nu a fost aceeaşi pentru aproximativ 1.300 de americani, nemulţumiţi de prestaţia celor două artiste.


Potrivit Click.ro, aproximativ 1.300 de americani au reclamat la Federal Communications Commission, autoritatea naţională ce reglementează audiovizualul în Statele Unite, spectacolul făcut de cele două. Americanii au fost nemulţumiţi pentru că divele au dansat lasciv şi senzual în timpul show-ului. 


Cei mai multi dintre aceştia sunt părinţi, nemulţumiţi pentru că au fost nevoiţi să asiste la spectacol şi copiii lor, relatează Click.ro. „Am fost nevoit să îmi trimit copii în afara camerei pentru a nu fi expuşi la ceva ce nu ar fi trebuit să vadă”, este una dintre declaraţiile telespectatorilor, potrivit sursei menţionate mai sus. 


Mai mult decât atât, divele au fost acuzate că ar fi susţinut chiar un spectacol cu tentă sexuală, de către un telespectator din New York.  „Show-ul de la pauză a avut caracter sexual. Nu am văzut vreodată atât de multe ipostaze sexuale în afara unei reviste porno”, a spus acesta, relatează Click.ro. 


Mai mult decât atât, presataţia a fost categorisită ca fiind una ce nu poate aduce un exemplu bun pentru tinerele din întreaga lume, nu doar din America. „Ce învăţaţi fetele tinere? Să danseze pe jumătate dezbrăcate ca să excite bărbaţii, apoi să susţină #MeToo pentru hărţuire? Este OK să fii o fiinţă sexuală, să îţi mişti dosul gol, să îţi expui poalele şi să dansezi la bară în faţa lumii?”, a mai fost una dintre acuzaţiile telespectatorilor. 

SCANDAL după SUPER BOWL! JLO şi SHAKIRA acuzaţii grave în urma prestaţiei de la celebrul meci de fotbal (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Shakira,   Jennifer Lopez