Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scandal în Franța: Marine Le Pen, acuzată că a PLAGIAT discursul lui Francois Fillon, fost candidat la prezidențiale (VIDEO)

Scandal în Franța: Marine Le Pen, acuzată că a PLAGIAT discursul lui Francois Fillon, fost candidat la prezidențiale (VIDEO)

Un articol de: - 03 Mai 2017, 08:07
Scandal în Franța: Marine Le Pen, acuzată că a PLAGIAT discursul lui Francois Fillon, fost candidat la prezidențiale (VIDEO) Externe

Bătălia pentru cea mai importantă funcție în stat din Franța este mai strânsă ca niciodată.

După ce sondajele o arată în spatele lui Emmanuel Macron, Marine Le Pen vrea să câștige teren.

Candidata Frontului Național la alegerile prezidențIale din Franța este acuzată de plagiat.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor  VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Aceasta este acuzată că a copiat un discurs al lui Francois Fillon, unul dintre candidații la alegerile prezidențiale, eliminat în primul tur.

Redăm în continuare discursul lui Marine Le Pen plagiat din cel al lui Francois Hollande, potrivit Digi24.

„Trei faţade maritime: Canalul Mânecii şi Marea Nordului, deschise lumii anglo-saxone şi imensitatea septentrională; faţada atlantică, ne deschide de secole largul imens şi ne oferă aventurile sale; faţada mediteraneană, leagăn al civilizaţiei, printre cele mai vechi şi mai bogate din istorie. Sunt, de asemenea, trei frontiere terestre: mai întâi Pirineii, care angajează Franţa în acest ansamblu imens care este lumea hispanică şi latină. Mai este frontiera din Alpi, spre Italia, sora noastră, şi, de acolo, spre Europa Centrală, balcanică şi de Est.

Şi mai este frontiera de pe Rin, cea mai deschisă, cea mai periculoasă şi, de asemenea, un ansamblu de valori şi principii transmise de la generaţie la generaţie.În America Latină, în Africa, în Asia, în Europa Centrală, în jurul Mediteranei, învaţă limba noastră, uneori cu un preţ scump, în Argentina sau în Polonia, există liste de aşteptare pentru înscrierea în Alianţa franceză din Shanghai, din Tokyo, din Mexic, sau la liceele franceze din Rabat sau de la Roma, dacă Parisul este prima destinaţie turistică mondială, este pentru că Franţa este mai mult decât o putere industrială, agricolă sau militară”, acestea au fost frazele rostite de Francois Fillon pe 15 aprilie și redate integral de Marine Le Pen luni, potrivit sursei citate.

 

Citeşte mai multe despre:   Marine Le Pen,   plagiat,   discurs,   Franta\,   candidati