Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scandal sexual în Rusia: Un site a difuzat un clip în care un elev e violat de colegi la şcoală!

Scandal sexual în Rusia: Un site a difuzat un clip în care un elev e violat de colegi la şcoală!

Unul dintre cele mai vizualizate site-uri de ştiri din Rusia a stârnit un adevărat scandal după ce a publicat un videoclip şocant în care un elev în vârstă de 12 ani este violat de colegii săi cu un instrument de grădinărit, chiar în sala de clasă, informează AFP.

În urma avertizărilor primite de la autoritatea care se ocupă de supravegherea mass-media, site-ul Fontanka.ru a răspuns că scopul postării clipului a fost acela de a atrage atenţia asupra acestui incident oribil.

În ştirea însoţită de clip, un grup de elevi se filmează în timp ce molestează un coleg care le-a pierdut o sumă din banii pentru bere.

Iniţial, site-ului Fontanka.ru a postat integral ştirea însăţită de clip, însă înregistrarea a fost retrasă după ce autoritatea de controlează mass-media a acuzat portalul că „instigă la violenţă şi cruzime”.

Potrivit redactorului şef al site-ului, Evgheni Visenkov, ştirea nu ar fi avut niciun impact dacă ar fi fost postată fără clip.

„Cititorii noştri se împart în două grupuri. Îi înţeleg pe cei care ne critică, dar sunt alături şi de cei ceilalţi care, la fel ca mine, cred că este nevoie de şocuri pentru a schimba viaţa”, a declarat redactorul.

Citeşte mai multe despre:   viol,   sex,   Rusia