Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scandal sexual la Consulatul Coreei de Sud din Shanghai

Scandal sexual la Consulatul Coreei de Sud din Shanghai

Scandal sexual la Seul, unde mai mulţi diplomaţi sunt acuzaţi că ar fi avut aceeaşi amantă, care s-a folosit de relaţiile cu aceştia pentru a obţine informaţii secrete. Guvernul anchetează cel puţin patru oficiali, a declarat un purtător de cuvânt al prim-ministrului, informează Shanghai Daily.

Potrivit presei, diplomaţii sud-coreeni din Shanghai sunt suspectaţi că s-ar fi folosit de influenţa lor pentru a obţine vize pentru muncitori chinezi, aleși de femeie.

Femeia, numită de presă "Sirena din Shanghai", ar fi avut acces şi la informaţii confidenţiale, precum numerele de telefon ale unor oficiali politici sud-coreeni.

Ministerele din cadrul cărora veneau diplomaţii (Afaceri Externe, Economie şi Justiţie), desfăşoară, în prezent, propriile anchete. Ministrul de Externe a declarat că guvernul intenționeză să desfășoare investigațiile la nivelul întregului consulat din Shanghai.

Guvernul de la Seul a fost sesizat de soţul femeii, care s-a plans că aceasta are relaţii prea apropiate cu diplomaţii. Deşi ei neagă că au avut vreo legătură cu ea, miercuri au apărut în presă fotografii ale femeii cu fiecare dintre oficiali.

Potrivit presei, femeia s-ar fi folosit de influenţa sa, în 2008, pentru a obţine trecerea în Coreea de Sud a 11 nord-coreeni refugiaţi la consulatul din Beijing.

Citeşte mai multe despre:   sex,   amanta