Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SCANDALOS! Medicul român căruia i-au fost luați copiii în Finlanda, condamnat la șase luni de închisoare (VIDEO)

SCANDALOS! Medicul român căruia i-au fost luați copiii în Finlanda, condamnat la șase luni de închisoare (VIDEO)

Un articol de: - 28 Apr 2017, 19:32
SCANDALOS! Medicul român căruia i-au fost luați copiii în Finlanda, condamnat la șase luni de închisoare (VIDEO) foto: vestea.net Externe

Situație scandaloasă în Finlanda! Camelia Smicală, medic român stabilit în Finlanda de 12 ani, a trecut print-o experiență dramatică din cauza răzbunării soțului său. Aceștia au hotărât să divorțeze în urma unor neînțelegeri, iar soțul s-a răzbunat pe ea spunându-le autorităților că aceasta are de gând să fugă din țară împreună cu copiii pe care îi au împreună. 

Autoritățile au intervenit și i-au luat copiii cu forța din casă fără ca măcar să o asculte sau să facă cercetări în acest caz. 

“Un judecător, fără să mă asculte, fără să audieze martori… Pe baza minciunilor lui, fără niciun martor, efectiv fără proces a dat această sentinţă să-mi fie luaţi copii”, a explicat femeia, potrivit vestea.net.

Camelia Smicală a fost condamnată la șase luni de închisoare pentru defăimarea autorităților în momentul în care i-au fost luați copiii cu forța, în urmă cu doi ani. Cei doi minori, pe Mihail (11 ani) şi pe Maria (10 ani), au fost încredințați serviciului de Protecție a Copiilor. 

„Prima reacţie a fost să-i iau în braţe şi să-i apăr cu corpul meu. Aşa mi-au fost rupte coastele. Andreea a sunat la poliţie. La venirea poliţiei, executorii judecătoreşti au înhăţat copiii, i-au urcat în maşina socialului şi au disparut. Abia dupa ce copiii au fost răpiţi, Socialul a făcut decizia de preluare a copiilor în plasament“, a adăugat Camelia. 

Medicului Camelia Smicală i-au fost luați copiii în urma unei acuzații venite din partea soțului cu care se afla în divorț

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

 

Citeşte mai multe despre:   inchisoare,   copii,   Finlanda