Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scene incredibile în Marea Britanie! Un grup de muncitori pedepsesc o bătrânică în scaun cu rotile, asfaltând trotuarul în jurul acesteia (VIDEO)

Scene incredibile în Marea Britanie! Un grup de muncitori pedepsesc o bătrânică în scaun cu rotile, asfaltând trotuarul în jurul acesteia (VIDEO)

Un articol de: - 19 Iul 2016, 16:08
Scene incredibile în Marea Britanie! Un grup de muncitori pedepsesc o bătrânică în scaun cu rotile, asfaltând trotuarul în jurul acesteia (VIDEO) foto: http://newsexplored.co.uk/ Externe

Un grup de muncitori au asfaltat zona din jurul unei femei de 70 de ani care se afla în scaun cu rotile și refuza să se miște din locul respectiv, potrivit 7sur7.be. 

Linda Mills, din West Midlands, Marea Britanie, a ales o metodă inedită de protest în contextul în care un grup de muncitori asfaltau o stradă fără a se gândi că vor îngreuna accesului persoanelor cu dizabilități.

Muncitorii nu s-au lăsat impresionați, aceștia asfaltând în jurul femeii, încercuind-o ca într-o capcană. Cu toate acestea, femeia nu s-a lăsat descurajată și a început să citească un ziar în timp ce muncitorii asfaltau în jurul ei.

"Am crezut că dacă o să stau acolo și nu o să mă mișsc, se vor opri, dar nu au făcut-o. A fost un impuls de moment, am simțit că trebuie să acționez imediat", a mărturisit femeia.

După acest moment, muncitorii s-au întors și au instalat o bordură mai joasă.

"Sunt încântată, am obținut rezultatul pe care mi-l doream", a adăugat femeia.

Un grup de muncitori pedepsesc o bătrânică în scaun cu rotile, asfaltând trotuarul în jurul acesteia

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   muncitori,   batrani