Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scene terifiante la grădina zoologică. Animale vii, date drept hrană carnivorelor din cuști. Totul pentru a distra vizitatorii (VIDEO)

Scene terifiante la grădina zoologică. Animale vii, date drept hrană carnivorelor din cuști. Totul pentru a distra vizitatorii (VIDEO)

Un articol de: - 07 Iun 2017, 16:28
Scene terifiante la grădina zoologică. Animale vii, date drept hrană carnivorelor din cuști. Totul pentru a distra vizitatorii (VIDEO) Externe

Scene terifiante la o grădină zoologică din China. Îngrijitorii rezervației au aruncat de față cu vizitatorii hrana tigrilor. Nimic anormal până în acest moment, doar că hrana era una vie.

Un măgar a fost aruncat în cușca animalelor pentru ca acestea să se poate hrăni cu el, potrivit dhnet.be.

Imaginile sunt de o agresivitate teribilă, mai ales că animalul care a fost folosit drept hrană era viu, acesta fiind chinuit enorm de tigrii pentru a-l omorî.

Un vizitator a filmat scena, iar toți cei care le-au văzut au fost îngroziți de decizia îngrijitorilor de a arunca în cușca tigrilor un animal viu.

Din păcate, faptele acestea nu sunt excepționale. Se întâmplă în mod regulat ca îngrijitorii să dea animale vii ca hrană pentru animalele de la grădina zoologică doar pentru a distra publicul.

Citeşte mai multe despre:   Gradina Zoologica,   China