Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Scriitoarea Ioana Lee, detalii PICANTE din mariajul ei cu un PRINȚ JAPONEZ ! Ce spune despre RITUALUL BĂII (FOTO)

Scriitoarea Ioana Lee, detalii PICANTE din mariajul ei cu un PRINȚ JAPONEZ ! Ce spune despre RITUALUL BĂII (FOTO)

Un articol de: - 24 Iun 2017, 15:21
Scriitoarea Ioana Lee, detalii PICANTE din mariajul ei cu un PRINȚ JAPONEZ ! Ce spune despre RITUALUL BĂII (FOTO) Externe

Nu mulți oameni o știu pe Ioana Lee, o tânără româncă care este stabilită în SUA și i-a fermecat pe americani nu daorită aspectului ei fizic răpitor, ci calităților ei de scriitoare. Ea a scris de-a lungul timpului mai multe cărți autobiografice. În ele a povestit care au fost relațiile ei amoroase și chiar a oferit detalii despre căsătoria ei cu un prinț japonez, potrivit wowbiz.ro.

Ioana Lee, o scriitoare curajoasă, își asumă public greșelile e care le-a făcut în trecut, mai exact cele două căsnicii care s-au dovenit un eșec, prima cu un prinț japonz, iar a doua cu un tanar functionar american.

Încă din copilărie ea a avut o atracție pentru Japonia, fiind o mare admiratoare a filmelor japoneze cu luptători, dar și a desenelor animate. 

„Mi-a fost ușor să intru la facultate, la secția de japoneză – mama e specialistă în latină și poliglotă, așa că înclinația spre limbi străine de la ea o moștenesc. Eram în anul al doilea de studiu când am început să fiu invitată la evenimente găzduite de ambasada Japoniei”, spunea Ioana Lee, care în cadrul unui astfel de eveniment l-a întâlnit pe Ken, un tânăr nipon chipeș care a invitat-o să ia masa împreună. 

„Am discutat câte în lună și-n stele și așa am ajuns să-i vorbesc despre admirația mea pentru cultura japoneză și mai ales pentru filozoful japonez Inazō Nitobe, celebrul autor al Codului Samurailor – Bushido. Ken a zâmbit și mi-a spus, cu un calm incredibil, că nu este nimeni altul decât străbunicul său. Însă eu pur și simplu am crezut că râde de mine și am pus, brusc, capât întâlnirii. Surpriză! A doua zi am primit un telefon de la un oficial al ambasadei Japoniei: mi s-a spus că prințul a fost insultat de plecarea mea inopinată. În ce poveste aterizasem? Și ce fel de final urma să aiba? Acesta era purul adevăr ‒ Ken nu mințise niciodată cu privire la rădăcinile sale nobile. Se trăgea dintr-o veche familie de aristocrați niponi care își avea începuturile într-un shogunat al secolului al XII-lea.”a dezvăluit Ioana.