Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cuvinte dureroase! Fiica lui Edith Gonzalez, scrisoare plină de emoție în memoria mamei sale: "Tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă"

Cuvinte dureroase! Fiica lui Edith Gonzalez, scrisoare plină de emoție în memoria mamei sale: "Tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă"

Un articol de: B1.ro - 19 Iun 2019, 19:54
Externe

Mărturisirile neașteptate așternute de Constanza Creel Gonzalez în scrisoarea pe care i-a dedicat-o mamei sale la câteva zile după moartea ei au impresionat milioane de oameni. La un moment dat, adolescenta a vorbit despre ce înseamnă moartea pentru un actor, așa cum i-a explicat cea care i-a dat viață. Gestul fiicei lui Edith Gonzalez vine la câteva zile după ce s-a aflat ce i-a scris aceasta în biletul de adio pe care i l-a scris înainte să piardă lupta cu temutul cancer.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În vârstă de 14 ani, Constanza Creel Gonzalez a vorbit la superlativ despre rolul de mamă pe care l-a avut actrița în viața ei personală, dar și despre cariera acesteia. Fata lui Edith Gonzalez a făcut publice amintiri vechi de 10 ani și sfaturile pe care le-a primit de la regretata artistă internațională, scrie cancan.ro. 

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

“Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm. În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine. Îmi amintesc că îmi spunea: «O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea». Iubea să învețe lucruri noi, oricând mergeam în călătorii ea era cel mai bun ghid turistic; dacă nu știa ceva, întreba și învăța. Ea mi-a arătat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca să menționez doar câteva destinații și, firește, tot Mexicul. 

Când aveam 4 ani, mama mea s-a dus în Cambodgia ca să filmeze «Dona Barbara», o nouă telenovelă. Și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Dona Barbara din câte puteau exista. Mamă, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent și macho, dar mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care ești tu, pentru că Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă”, a scris adolescenta în scrisoarea dedicată mamei sale, Edith Gonzalez.

Citeşte mai multe despre:   edith gonzalez
 
 
 
Loading...