Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Secretarul american de stat: Se fac primii paşi pentru înlăturarea lui Bashar Al-Assad de la putere (VIDEO)

Secretarul american de stat: Se fac primii paşi pentru înlăturarea lui Bashar Al-Assad de la putere (VIDEO)

Un articol de: - 07 Apr 2017, 15:33
Externe

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a declarat că procesul prin care Bashar Al-Assad va fi înlăturat de la putere în Siria este unul lung și presupune mai multe etape. Totuși, acest proces a început deja.

”Procesul prin care Assad va fi îndepărtat de la putere este unul ce necesită un efort al întregii comunităţi internaţionale, întâi pentru a înfrânge ISIS în interiorul Siriei, apoi pentru a stabiliza ţara şi a evita un alt război civil, şi doar apoi să lucrăm împreună cu partenerii noştri la un proces politic care să conducă la plecarea lui Assad”, a declarat Tillerson, potrivit BBC.

El a mai precizat că în acest moment se fac pași pentru ca președintele Donald Trump să organizeze o coaliție internațională de înlăturare a lui Assad.

Secretarul american de stat: Se fac primii paşi pentru înlăturarea lui Bashar Al-Assad

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!
 

Citeşte mai multe despre:   Siria,   Bashar al-Assad