Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Explicațiile Casei Albe pentru gesturile nervoase ale șefului cabinetului lui Trump de la Summit-ul NATO: Era nemulțumit că nu a primit mic dejun complet (VIDEO)

Explicațiile Casei Albe pentru gesturile nervoase ale șefului cabinetului lui Trump de la Summit-ul NATO: Era nemulțumit că nu a primit mic dejun complet (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Iul 2018, 12:56
Explicațiile Casei Albe pentru gesturile nervoase ale șefului cabinetului lui Trump de la Summit-ul NATO: Era nemulțumit că nu a primit mic dejun complet (VIDEO) Externe

Șeful cabinetului de la Casa Albă, John Kelly, a atras atenția asupra sa, miercuri, prin limbajul corporal extrem de agitat pe care l-a avut în timpul unei întâlniri cu secretarul NATO Jens Stoltenberg, în care Doland Trump a spus că ”Germania este prizoniera Rusiei”.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Snders, a dat, însă, o explicație surprinzătoare. John Kelly era nervos pentru că nu a primit un mic dejun complet la summitul de la Bruxelles. 

”A fost nemulțumit pentru că se aștepta la un mic dejun complet și nu au fost decât produse de patiserie și brânză”, a declarat Sarah Snders pentru Washington Post.

Cu toate acestea, unele instituții de presă, printre care și The Post, au speculat că reacțiile nervoase ale lui Kelly au legătură cu declarațiile pe care președintele Donald Trump le făcea în acel moment. 

Potrivit unui specialist în limbaj corporal, citat de The Post, șeful cabinetului de la Casa Albă părea ”nemulțumit, poate iritat”, dar simțea ”furie mare”. 

Un alt expert susține că John Kelly Celălalt ”arăta de parcă vrea să fie în orice altă parte decât acolo”.

Liderul de la Casa Albă a acuzat, miercuri, Germania că este "prizoniera" Rusiei, deoarece cumpără de la Moscova "o mare parte din energia sa".

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   John Kelly,   NATO,   Germania,   SUA