Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Șeful Direcției de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI: "DAESH pregătește un atac de mari proporții" (VIDEO)

Șeful Direcției de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI: "DAESH pregătește un atac de mari proporții" (VIDEO)

Un articol de: - 31 Iul 2016, 20:27
Șeful Direcției de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI: "DAESH pregătește un atac de mari proporții" (VIDEO) Externe

DAESH pregătește un atac de mari proporții, avertizează șeful Direcției de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI. Gruparea, care reprezinta cel mai puternic brand de terorism, acționează cu o violență nejustificată, indiferent cine sunt cei vizați de atentate, arată oficialul SRI. Prin comparatie, Al-Qaeda încerca să evite atentatele care puteau produce victime musulmane.

"Indiciile arată că DAESH pregătește un atac de mari proporții, inedit. Noi nu vorbim de ISIS sau ISIL, noi vorbim de DAESH. Nu putem permite să se numească stat. DAESH e o mutație genetică a Al-Qaeda. Al-Qaeda se baza pe Al-Jazeera. DAESH aparține erei Facebook și Twitter", spune Gabriel Cozma, șeful Directiei Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului

Acesta susține că DAESH acționează cu o violență nejustificată.

"Al-Qaeda își conduce franșizele de la distanță, practică un management pasiv. DAESH se implică în viața de zi cu zi, face transfer de know-how și resursă umană către franșiza, practic management activ. Al-Qaeda încearcă, în ultima vreme, să evite atentatele ce pot conduce la victime musulmane sau civile. DAESH acționează cu o violență nejustificată, nediscriminând între cei vizați de atentate. DAESH e cel mai puternic brand creat de terorism" mai spune oficialul SRI.

Șeful Direcției de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI: "DAESH pregatește un atac de mari proporții"

 

 

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   terorism,   SRI