Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SFÂRŞITUL LUMII! Un predicator american anunţă DATA Apocalipsei: Începe fix pe... 

SFÂRŞITUL LUMII! Un predicator american anunţă DATA Apocalipsei: Începe fix pe... 

Un articol de: - 20 Feb 2018, 18:26
SFÂRŞITUL LUMII! Un predicator american anunţă DATA Apocalipsei: Începe fix pe...  Externe

Începutul sfârşitului pare să aibă o dată clară - 11 aprilie 2018, potrivit unui predicator creştin care crede că semnele Apocalipsei sunt foarte clare în ultima vreme, scrie Express.co.uk.

Predicatorul David Meade, care anterior a anunţat sfârşitul lumii în perioada 23 septembrie - 19 noiembrie 2017, anunţă că noua dată a Apocalipsei este fix 11 aprilie.
Meade şi-a început discursul despre sfârşitul lumii, pe canalul de YouTube, Planet X News, declamând criptic: “Doamna cea grasă e pe cale să cânte. Totul s-a sfârşit.”

El oferă apoi şi o listă de argumente pentru care crede că sfârşitul lumii vine la data anunţată, afirmând şi că 2018 este anul în care Anticristul îşi va face, în sfârşit, apariţia, grăbind evenimentele profeţite de atâta vreme. Conspiraţionistul american mai spune că marea eclipsă solară din 21 august 2017 a fost semnul unei lungi perioade de tribulaţii, iar cei 99 trecuţi de la precedentul eveniment cosmic, reprezintă o secvenţă de 3 X 33 ani, în analogie cu Sfânta Treime...  În succesiunea de evenimente şi explicaţii e menţionat 21 decembrie 2017, când America a proclamat Jerusalimul capitală a Israelului, urmată după 42 de zile, de apariţia super Lunii albastre-sângerii. 
Şi ca tabloul să fie complet, David Meade anunţă al Treilea Război Mondial, declanşat de Nord-Coreeni, urmată de ciocnirea Terrei cu mitica planetă Nibiru care stă să vină peste noi. Toate acestea cu începere din 11 aprilie 2018! 

David Meade este pseudonimul unui autor american adept al teoriei conspiraţiei, care se autodefineşte ca "numerolog creştin", şi care şi-a câştigat audienţa cu scrieri despre planeta Nibiru (supranumită şi Planeta X) despre care se spune că se apropie de Terra.  

Citeşte mai multe despre:   sfarsitul lumii,   Nibiru,   Antichrist