Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sfaturile lui Francois Hollande pentru Emmanuel Macron: Președintele trebuie să iubească Franța și cetățenii francezi

Sfaturile lui Francois Hollande pentru Emmanuel Macron: Președintele trebuie să iubească Franța și cetățenii francezi

Un articol de: - 08 Mai 2017, 20:03
Sfaturile lui Francois Hollande pentru Emmanuel Macron: Președintele trebuie să iubească Franța și cetățenii francezi Foto: Non Stop Politique Externe

Europa răsuflă ușurată după ce Emmanuel Macron a învins-o pe extremista Marine le Pen în urma alegerilor prezidențiale din Franța din 7 mai, obținând 66,1% dintre voturi. Luni, Macron a participat la primul său eveniment în calitate de pereședinte ales și a fost invitat de Francois Hollande la cremeoniile dedicate marcării a 72 de ani de la victoria aliaților împotriva Germaniei Naziste.

Francois Hollande i-a oferit succesorului său și câteva sfaturi: „Îi doresc tot succesul și știe că dacă are nevoie de orice informație, orice sfat, experiență și dacă mi le va cere, vor fi bine primite și voi fi alături de el”, informează Digi24.

Hollande a adăugat că președintele trebuie „să iubească Franța și cetățenii francezi și să înțeleagă că pot fi tentați și de soluții care nu sunt cele mai bune, trebuie să caute să îi reunească pe cei divizați, să îi protejeze și să nu aleagă calea mai ușoară”.

 

Citeşte mai multe despre:   prezidentiale,   Franta\,   Marine Le Pen,   Emmanuel Macron