Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe “Și în România aș investi tot în imobiliare”. Singurul INTERVIU acordat de Donald Trump presei românești

“Și în România aș investi tot în imobiliare”. Singurul INTERVIU acordat de Donald Trump presei românești

Un articol de: - 05 Aug 2016, 20:07
“Și în România aș investi tot în imobiliare”. Singurul INTERVIU acordat de Donald Trump presei românești foto: publika.md Externe

Donald Trump, candidatul republican la prezidențialele din SUA, a acordat în 2010 un interviu pentru revista Top 300 Capital, de altfel singurul interviu acordat presei românești.

Întrebat de jurnalista Ana Smădeanu în ce ar investi în România, Trump a declarat că în ar investi în imobiliare, conform Capital.

În 2010, România resimțea din plin efectele crizei economice globale, salariile bugetarilor erau reduse cu 25 la sută și ieșirea din recesiune nu părea să se producă prea curând. Donald Trump a oferit câteva sfaturi.

Ana Smădeanu: Dacă ar fi să investiți în România, spre ce sectoare v-ați orienta? Imobiliare, energie verde, bursă, turism?

Donald Trump: Cum investițiile imobiliare sunt ceea ce știu să fac mai bine, și în România aș investi tot în acest domeniu.

Ana Smădeanu: Rezidențial sau comercial?

Donald Trump: Înainte să iau această decizie, va trebui să fac o cercetare de piață.

Trump a vorbit și despre cel mai bun sfat primit în afaceri.

"Tatăl meu, Fred C. Trump, mi-a spus întotdeauna: „Află ce poți despre lucrul pe care îl întreprinzi!”. De asemenea, avea o formulă de succes în patru pași: „Începe, termină, termină bine și retrage-te” („Get in, get it done, get it done right and get out”). A fost întotdeauna un sfat bun pentru mine", a mai spus Donald Trump.Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

De asemenea, republicanul a declarat că dacă ar fi un tânăr antreprenor ar alege să investească tot în imobiliare.

Aș alege domeniul imobiliar. A fost prima mea alegere acum mulți ani și rămâne aceeași și acum.

Ana Smădeanu l-a mai întrebat pe Trump cum ar proceda dacă ar fi managerul unei companii și ar trebui să-și reducă costurile.

Ana Smădeanu: Trebuie să alegeți între concedierea unor oameni și reducerea salariilor tuturor angajaților cu 25%, indiferent de cât de bine își fac treaba sau nu. Pentru ce ați opta?

Donald Trump: Aș reduce salariile pentru a salva locurile de muncă.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   interviu,   imobiliare