Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe “Şi pe noi presa ne urăşte, iar poporul ne iubeşte”. Sara Netanyahu și Melania Trump, surprinse de presă în timpul unei discuții private (VIDEO)

“Şi pe noi presa ne urăşte, iar poporul ne iubeşte”. Sara Netanyahu și Melania Trump, surprinse de presă în timpul unei discuții private (VIDEO)

Un articol de: - 23 Mai 2017, 14:07
“Şi pe noi presa ne urăşte, iar poporul ne iubeşte”. Sara Netanyahu și Melania Trump, surprinse de presă în timpul unei discuții private (VIDEO) Externe

Luni, Donald Trump a efectuat o vizită oficială în Israel cu ocazia primului turneu extern efectuat de la învestirea în funcția de președinte a Statelor Unite. Acesta a fost însoțit în deplasare făcută și de soția sa, Melania.

Aceasta a fost prinsă însă într-un moment stânjenitor luni.  Cu ocazia unei întrevederi avute de Donald Trump cu premierul Benjamin Netanyahu, discuția dintre cei doi, dar și soțiile lor a fost auzită de către jurnaliștii prezenți, iar unele replici s-au dovedit a fi complet neplăcute, reprezând un atac la adresa presei.

“Şi pe noi presa ne urăşte, iar poporul ne iubeşte”, a fost auzită Sara Neyanyahu spunându-i Melaniei Trump în timpul discuției în 4 de la sosirea în vizita oficială. După această replica, Donald Trump afirmând către Benjamin Netanyahu că "au foarte multe lucruri în comun".

“Şi pe noi presa ne urăşte, iar poporul ne iubeşte”. Sara Netanyahu și Melania Trump surprinse de presă în timpul unei discuții private


 

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Melania Trump,   presa,   Israel,   Statele Unite