Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Slujbă de impresionantă la Fatima: Doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, în urmă cu un secol, canonizați de Papa Francisc (VIDEO)

Slujbă de impresionantă la Fatima: Doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, în urmă cu un secol, canonizați de Papa Francisc (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 13 Mai 2017, 16:13
Externe

Ceremonie impresionantă la Fatima, în Portugalia. Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, exact în urmă cu un secol. Cei doi vor deveni primii copii sfinţi pentru că au realizat un miracol și nu pentru că sunt considerați martiri. Peste un milion de oameni au venit la slujbă, informează B1 TV. 

Papa Francisc a ajuns la sanctuarul de la Fatima în Portugalia pentru a sărbători împlinirea a 100 de ani de la celebrele apariții ale Fecioarei Maria. Peste un milion de oameni au venit la ceremonia de canonizare a celor doi frați păstori de la Fatima.

În 1916, trei păstori dintr-un sat în apropriere de Fatima ar fi primit un mesaj din partea unui înger. Erau Jacinta și Francisco Marto, frate și soră, de 7 și 9 ani, și verișoara lor Lucia, de 10 ani.

Un an mai târziu cei trei copii au mers cu oile la păscut și ar fi asistat la prima apariție a Fecioarei Maria. Potrivit credinţei catolice Fecioara le-ar fi transmis un mesaj.

Slujbă de impresionantă la Fatima: Doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, în urmă cu un secol, canonizați de Papa Francisc

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Francisco și Jacinta au murit la câţiva ani după ce au avut această viziune, considerată unul dintre cele mai importante evenimente pentru Biserica catolică din secolul 20.

Al treilea copil, martor al minunii, Lucia dos Santos, a devenit călugăriţă şi a murit în 2005 la vârsta de 97 de ani. În cazul ei, procesul de beatificare a început după moarte. 

 

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc,   copii
 
Loading...