Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sondaj: Britanicii consideră că românii au o contribuție negativă la viața de zi cu zi din Regatul Unit

Sondaj: Britanicii consideră că românii au o contribuție negativă la viața de zi cu zi din Regatul Unit

Un articol de: - 03 Mai 2018, 22:11
Sondaj: Britanicii consideră că românii au o contribuție negativă la viața de zi cu zi din Regatul Unit Externe

Britanicii consideră că românii se află printre imigranții care au o contribuție negativă la viața cotidiană din Regatul Unit, potrivit datelor unui sondaj YouGov, realizat la finalul lunii aprilie. 

În cadrul cercetării, 1.668 de britanici au fost rugați să răspundă la următoarea întrebare: ”În general, credeți că imigranții din aceste zone ale lumii contribuie în mod pozitiv sau negativ la viața de zi cu zi din Marea Britanie?”, potrivit breitbart.com.

Cele mai bine cotate grupuri au fost cele formate din migranți bine integrați în societatea engleză, având puternice legături culturale, geografice sau istorice cu Marea Britanie. Este vorba de australieni (+45), irlandezi (+40), germani (+38), americani (+36), polonezi (+28), indieni (+25) și jamaicani (+18).

La polul opus, cei care au primit evaluări negative fac parte din grupurile de imigranți care au ajuns în ultimii ani în Regatul Unit și care nu sunt considerate suficient de bine integrate. La acest capitol au fost menționați imigranții din Pakistan(-2), cei din Bangladesh (-3), nigerienii (-11), românii (-18), și somalezii (-21).

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie