Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Spălare de creier! Biserica Scientologică, din care face parte Tom Cruise, şi-a lansat propriul canal de televiziune (FOTO)

Spălare de creier! Biserica Scientologică, din care face parte Tom Cruise, şi-a lansat propriul canal de televiziune (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2018, 16:45
Spălare de creier! Biserica Scientologică, din care face parte Tom Cruise, şi-a lansat propriul canal de televiziune (FOTO) Galerie foto (5) Externe

Biserica Scientologică are acum propriul canal de televiziune, marcând astfel o schimbare în strategia de comunicare a mult controversatei organizații cu sediul în SUA, în rândurile căreia se află multe staruri de la Hollywood, printre care Tom Cruise și John Travolta.

Deja în timpul finalei Super Bowl din 2018, Biserica Scientologică a publicat un anunț publicitar care a avut peste 2,8 milioane de vizionări pe canalul său de YouTube. Iar acum a sosit şi canalul TV. Ştirea a fost prezentată pe contul de Twitter ScientologyTV în felul următor: „A sosit timpul să spunem povestea noastră.“

Conținutul va fi disponibil pe site-ul dedicat, dar şi pe televizoarele AppleTV, pe iTunes, Google Play și Fire Tv de la Amazon. Pentru sediul noului canal tv, scientologii au achiziţionat un sediu de 50 milioane dolari, aflat pe Sunset Boulevard în Los Angeles.

Prin acest proiect mediatic, Biserica Scientologică încearcă să îşi spele imaginea, destul de şifonată în ultima vreme.

De-a lungul anilor, Biserica Scientologică a fost aspru criticată, iar în anul 2015, HBO a realizat documentarul intitulat „Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”, în care câţiva foşti adepţi au descris experiențele de abuz și exploatare prin care au fost nevoiţi să treacă, transmite 9News.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Biserica Scientologica