Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Spania: Cerșetor român, umilit de un vlogger. L-a filmat în timp ce l-a pus să mănânce... (VIDEO)

Spania: Cerșetor român, umilit de un vlogger. L-a filmat în timp ce l-a pus să mănânce... (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 22 Apr 2018, 10:53
Spania: Cerșetor român, umilit de un vlogger. L-a filmat în timp ce l-a pus să mănânce... (VIDEO) Externe

Român umilit şi batjocorit în Spania. Din dorinţa de a deveni faimos pe internet, un tânăr i-a dat unui cerceştor român să mănânce biscuiţi cu pastă de dinţi, informează B1 TV. Internautul de 20 de ani nu a regretat nicio clipă experimentul, la care cobai şi victimă a căzut concetăţeanul nostru. Dimpotrivă, vloggerul a declarat ironic în clipul postat pe internet că "măcar aşa o să se spele şi românul pe dinţi". Pentru a se asigura că nu este reclamat, a încercat să-i cumpere tăcearea cerşetorului oferindu-i bani. Poliţiştii s-au sesizat însă şi l-au arestat pe internaut.

Scenele revoltătoare au avut loc pe o stradă din Spania. Bătrânul a recunoscut că are nevoie de ajutor şi spera ca tânărul să-i vină în ajutor cu câţiva bănuţi sau ceva de mâncare. Însă biscuiţii cu care a fost îmbiat erau plini cu pastă de dinţi. Fără remuşcări, vloggerul i-a urmărit bătrânului reacţia atunci când gusta din produs. Nu i-a păsat nicio clipă că-i pune sănătatea în pericol.

„Poate am mers prea departe, dar nu am făcut nimic rău. Măcar aşa o să se spele şi el pe dinţi!", le-a spus ulterior, sarcastic, tânărul jurnaliştilor de la Daily Mail.

De pe urma publicității clipului pe care l-a filmat, vloggerul a câștigat peste 2 mii de euro. Bătrânului i-a oferit ulterior 320 de euro ca să tacă.

Omul străzii a povestit că s-a temut pentru viaţa lui si că nu știa ce-i pusese în biscuiţi.

Tânărul a fost arestat şi este cercetat pentru „infracţiune împotriva integrităţii morale". Acuzarea cere doi ani de închisoare şi despăgubiri de aproximativ 30.000 euro pentru român.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Spania