Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Spania: Zgârie-nori de 47 de etaje, ridicat fără un ascensor

Spania: Zgârie-nori de 47 de etaje, ridicat fără un ascensor

Dezvoltatorii unui zgârie-nori din Spania, menit să aibă 47 de metri și să ajungă la altitudinea de 200 de metri, au descoperit o problemă esențială cu câteva luni înainte de terminarea proiectului: nu există un ascensor.
Turnurile InTempo din Benidorm, un oraş din provincia Alicante, Spania, erau concepute iniţial să aibă doar 20 de etaje, dar dezvoltatorii au hotărât să crească proiectul la 47 de niveluri şi la 200 de metri, clădirea fiind menită să devină "o viziune a viitorului" şi un simbol al ieşirii Spaniei din criza financiară, potrivit Daily Mail.

Așadar, ascensorul există și este disponibil pentru cele 20 de etaje inițiale, însă de la acest punct se poate urca doar pe scări, deoarece în proiect nu mai poate fi inclus un alt echipament de ascensor.

Controversa în jurul turnurilor din Benidorm s-a accentuat în ultimele săptămâni, după plecarea echipei de arhitecţi. Aceştia au demisionat, în ciuda faptului că ultimele opt etaje din proiect, care erau menite să unească cele două turnuri de grădini şi piscine, au rămas incomplete. 

 

Citeşte mai multe despre:   Spania
 
Loading...