Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe HALUCINANT! Un mare spital din Viena a plătit 95.000 euro unui "vânător de unde negative" pentru curăţarea ENERGETICĂ a clădirii. Reacţia Bisericii: Noi lucrăm mai ieftin!

HALUCINANT! Un mare spital din Viena a plătit 95.000 euro unui "vânător de unde negative" pentru curăţarea ENERGETICĂ a clădirii. Reacţia Bisericii: Noi lucrăm mai ieftin!

Un articol de: B1.ro - 16 Mar 2018, 15:59
 HALUCINANT! Un mare spital din Viena a plătit 95.000 euro unui "vânător de unde negative" pentru curăţarea ENERGETICĂ a clădirii. Reacţia Bisericii: Noi lucrăm mai ieftin! Externe

Secolul XXI, holistic, dă dovadă de o capacitate uimitoare de a adapta spiritualitatea la economia de piaţă. Ceea ce în ortodoxie s-ar putea numi sfeştanie, iar în şamanism alungare de spirite rele, a fost rebranduit în Austria cu denumirea de "curatire energetica" şi a devenit un serviciu oferit pe bani grei.

Astfel, un mare spital din Viena a angajat un "vânător de unde negative" pentru a efectua o "curăţire energetică" a clădirii, pentru nu mai puţin de 95.000 de euro, bani cu care puteau să mai construiască o întreagă clădire. Operaţiunea a consternat autorităţile sanitare austriece, în timp ce presa s-a amuzat pe marginea subiectului, scrie AFP, citată de Hotnews.

Interesantă a fost şi reacţia Bisericii. Dioceza din Viena a anunţat, ironic, pe Twitter că "o simplă binecuvantare ar fi fost mai ieftină".
Nu este foarte clar ce anume a făcut de banii primiţi specialistul în "explorarea conştiinţei", pentru purificarea unui un mare spital din nordul capitalei, o clădire complet nouă, care urmează să fie inaugurată la finalul acestui an...

"Vânător de unde negative" este de profesie concesionar de maşini, dar şi expert în "neutralizarea fluxurilor de energie nenaturale", susâinând că poate amplasa în jurul cladirilor perimetre de protecţie care blochează energiile negative, scrie tabloidul Krone Zeitung.

În urma dezvăluirii contractului de către presă, persoana care conducea lucrările la spitalul a fost concediată. Primăria Vienei şi-a exprimat consternarea cu privire la acest incident, cu atât mai "lamentabil" cu cât este vorba de un loc de ştiinţă.

Citeşte mai multe despre:   Austria,   Viena