Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Spitalizarea Regelui Cioabă a costat 22.000 de euro. Regele romilor va fi adus în țară cu un avion privat
Exclusiv

Spitalizarea Regelui Cioabă a costat 22.000 de euro. Regele romilor va fi adus în țară cu un avion privat

Factura pe care familia Cioabă trebuie s-o plătească pentru a scoate trupul neînsuflețit din spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya este în valoare de 22.000 de euro. Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya a solicitat această sumă pentru tratamentele şi operaţia la care a fost supus Florin Cioabă pe durata internării.

Pe lângă această sumă, membrii familiei Cioabă au mai achitat suma de 15.000 de dolari pentru aparatul intervenției chirurgicale.

Regele romilor va fi adus în țară cu un avion privat, a declarat fiul acestuia, Daniel Cioabă în exclusivitate pentru postul B1 Tv.

Familia lui Florin Cioabă a cerut sprijin Secției consulare a Ambasadei României în Turcia pentru a verifica dacă nu le-au fost crescute fără motiv costurile în factura de spitalizare.

Inițial, fiul lui Florin Cioabă a spus că unitatea medicală a emis o factură de 350.000 de dolari pentru spitalizare şi operatie, sumă pe care el şi familia lui nu o pot acoperi. Din acest motiv a solicitat sprijin statului român, pentru a-l putea scoate pe regele Cioabă din spital.

Întrebat dacă are de gând să îi dea în judecată pe medicii de la spitalul unde a fost operat Florin Cioabă, fiul acestuia a răspuns: „Categoric”.

Factura pentru spitalizarea lui Cioabă însumează 22.000 de dolari
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Antalya