Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Statele Unite au publicat noi înregistrări cu Osama bin Laden

Statele Unite au publicat noi înregistrări cu Osama bin Laden

Statele Unite au dat publicităţii sâmbătă mai multe înregistrări video confiscate în timpul raidului asupra reşedinţei din Pakistan a lui Osama bin Laden, care, potrivit unui oficial din serviciile de informaţii, continua să fie un "lider activ al Al-Qaida", informează AFP.

Una dintre înregistrările publicate sâmbătă îl prezintă pe Osama bin Laden, cu o barbă căruntă, privindu-şi imaginea la televizor.Aceste înregistrări au fost confiscate în timpul raidului asupra din oraşul Abbottabad, în cursul căruia liderul Al-Qaida a fost ucis.

Înregistrările video şi documentele confiscate reprezintă "cea mai importantă" captură realizată vreodată în legătură cu un lider Al-Qaida, a afirmat sâmbătă un oficial de rang înalt din serviciile de informaţii.

Osama bin Laden era în continuare un "lider activ al Al-Qaida" şi continua să furnizeze instrucţiuni grupării teroriste din reşedinţa sa de la Abbottabad.
 

Înregistrări cu fostul lider al-Qaida
Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economyCiteşte mai multe despre:   Osama bin Laden,   terorism,   SUA,   Statele Unite,   înregistrări