Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O cerere de angajare completată de Steve Jobs, cu greşeli de punctuaţie, a fost cumpărată cu 174.000 de dolari

O cerere de angajare completată de Steve Jobs, cu greşeli de punctuaţie, a fost cumpărată cu 174.000 de dolari

Un articol de: - 17 Mar 2018, 19:39
Externe

O cerere de angajare completată de Steve Jobs cu 40 de ani în urmă a fost cumpărată cu  174.757 de dolari, la o licitaţie organizată în Boston, Statele Unite.

Cererea de angajare arată dorinţa fondatorului Apple de a lucra în industria tehnologiei şi a designului şi a fost adjudecată la un preţ de 3 ori mai mare decât cel estimat. Cumpărătorul este un britanic.

Documentul din 1973, redactat de mână şi cu greşeli de punctuaţie, conţine numele "Steven Jobs" şi adresa de la "reed college", o facultate din Oregon pe care a urmat-o pentru scurt timp, potrivit casei de licitaţie RR din Boston.

În formular, Steve Jobs a menţionat că avea carnet de şofer, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că nu avea maşină. La rubrica "număr de telefon" a scris "niciun număr", conform news.ro.
Jobs nu a precizat pentru ce post sau companie aplică. Trei ani mai târziu, el şi prietenul său Steve Wozniak au înfiinţat compania Apple. 

La aceeaşi licitaţie, un manual pentru sistemul de operare Apple Mac OS X semnat de Steve Jobs, cu o valoare stabilită la 25.000 de dolari, a fost adjudecat contra sumei de 41.806 de dolari. 

De asemenea, un articol de ziar cu autograful lui Steve Jobs, datat 10 iunie 2008, care a fost estimat iniţial la 15.000 de dolari, s-a vândut în final cu 26.950 de dolari. 

Steve Jobs a murit de cancer în 2011 la vârsta de 56 de ani.
 

Citeşte mai multe despre:   steve jobs,   cerere de angajare,   Boston,   apple,   Steve Wozniak,   Apple Mac OS X