Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA: A intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai "grea" femeie din lume. VEZI FOTO!

SUA: A intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai "grea" femeie din lume. VEZI FOTO!

Pauline Potter este o femei de 48 de ani care cântărește 317 kilograme. Ea a reușit să intre în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai „mare” femeie din întreaga lume.

Pauline speră că cineva o va putea ajuta să se însănătășească și să slăbească, pentru că vrea să se bucure de lucruri normale, cum ar fi condusul unei mașini, zburatul cu avionul sau îmbrăcatul de dimineață.

"Tot ce oamenii nu iau în serios - astea sunt lucruri la care eu visez. Eu nu trăiesc, vreau mai mult. Nu-mi place când oamenii gândesc lucruri urâte despre mine şi sunt pregătită să risc totul ca să primesc ajutor. Am multă dragoste de dăruit şi vreau să îi pot ajuta şi eu pe alţii, dar am nevoie de ajutor la rândul meu, acum", a declarat Pauline.

Femeia a avut probleme cu greutatea încă din copilărie, mâncând necontrolat încă de la 8 ani, fără a se putea opri. Ea are un băiat de 19 ani și regretă condiția ei care nu îi permite să se bucure de activități normale pentru o mamă, cum ar fi să meargă cu el la teatru, unde nu încape în scaune.
 

Citeşte mai multe despre:   Cartea Recordurilor