Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”: Aparatul poate zbura fără pauză o săptămână și este protejat de efectele exploziei nucleare (FOTO, VIDEO)

SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”: Aparatul poate zbura fără pauză o săptămână și este protejat de efectele exploziei nucleare (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 11 Apr 2018, 21:52
SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”: Aparatul poate zbura fără pauză o săptămână și este protejat de efectele exploziei nucleare (FOTO, VIDEO) Externe

Statele Unite ale Americii au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”. Este vorba despre nava aeriană E-4B Nightwatch care are capacitatea de a îndeplini funcția de centru de comandă în cazul unui război nuclear, în cazul în care sunt afectate structurile terestre. 

Informația că „Avionul Apocalipsei” a fost ridicat de la sol rezultă din datele apărute pe site-ul de monitorizare a zborurilor CivMilAir. Pe hartă se poate vedea că aparatul de zbor se află deasupra statului Indiana.

E-4B Nightwatch poate petrece în aer o săptămână, dacă este alimentat în zbor, iar echipamentul instalat asupra sa este protejat de efectele exploziei nucleare.

În acest moment nu au fost publicate informații oficiale cu privire la motivul pentru care a decolat acest avion. 

SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”: Aparatul de zbor poate petrece în aer o săptămână și este protejat de efectele exploziei nucleare

Citeşte mai multe despre:   SUA