Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA: Ninja cu săbii şi schiuri vânează crapul asiatic pe Râul Illinois

SUA: Ninja cu săbii şi schiuri vânează crapul asiatic pe Râul Illinois

Crapul asiatic şi-a întâlnit cel mai mare coşmar, şi nu este otrava, nici o barieră electrică sau un prădător din apele lacurilor, ci ingeniozitatea americană. Oameni îmbrăcaţi cu armuri cu spini, gheare precum Wolverine şi săbii de samurai au luat cu asalt  Râul Illinois pentru confruntarea cu crapul asiatic, care a devenit inamicul public numărul unu din apele lacurilor americane, relatează Green Report.

Populaţia de crap asiatic este în continuă creştere şi pune în pericol viaţa din diferite ecosisteme. Din acest motiv, americanii au iniţiat aceste concursuri inedite de pescuit, cu inspiraţie Chuck Norris.

Aceşti ninja au început propria luptă cu crapul asiatic, care are abilitatea de sări la înălţimi mari deasupra apei, şi s-au înarmat cu bărci şi schiuri, arcuri şi săbii, pentru a distruge inamicul de pe Râul Illinois, potrivit Consiliului de Protejare a Resurselor Naturale din SUA.

„Vânătorii de crap se opun vehement avansării crapului asiatic, crapului zburător, crapului argintiu şi novacului în amonte, pe Râul Illinois. Dacă acest lucru se permite, peştii vor ajunge inevitabil în Marile Lacuri: Lacul Huron, Lacul Michigan, Lacul Superior şi Lacul Erie“, a declarat unul dintre vânători, care a precizat că această operaţiune este periculoasă, iar oamenii nu ar trebui să încerce, citat de treehugger.com.

„Ne pasă foarte mult de ecosistemul natural de pe Râul Illinois şi vrem să îl conservăm. Pentru că nu mai există biban de pescuit, am decis să scăpăm de acest dăunator. Lăsând la o parte „vânătoarea cu arcul“, inventată de noi pentru prinderea crapului asiatic, am reuşit să creăm un nou mod de a pescui“, a precizat unul dintre pescarii inovatori.

Crapul asiatic, vânat cu săbii şi arcuri