Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA: Oklahoma a folosit o substanță letală neconformă pentru execuția unui deținut care a violat şi ucis o fată de 11 ani

SUA: Oklahoma a folosit o substanță letală neconformă pentru execuția unui deținut care a violat şi ucis o fată de 11 ani

Un articol de: - 09 Oct 2015, 22:10
SUA: Oklahoma a folosit o substanță letală neconformă pentru execuția unui deținut care a violat şi ucis o fată de 11 ani Foto: forbes.com Externe

Oficiali a Departamentului de corecție din statul american Oklahoma au folosit substanțe neconforme pentru a-l executa pe deținutul Charles Warner, informează The Guardian.

Raportul autopsiei a arătat că gardienii închisorii i-au administrat lui Warner o injecție care conținea acetat de potasiu, în loc de clorură de potasiu, care oprește bătăile inimii.

Execuţia a durat 18 minute, iar Warner a denunţat faptul că a fost înţepat cu un ac de cinci ori. Când substanţele au început să pătrundă în sânge, Warner a spus: "Corpul meu arde".

Acesta este prima injecție letală administrată de la execuția lui Clayton Lockett, în aprilie 2014, care a murit după 43 de minute de agonie.

Warner a fost condamnat pentru că a violat și ucis o fată de 11 ani și a fost programat să moară tot în aprilie, dar execuția lui a fost amânată după ce martorii l-au văzut pe Lockett gemând sub targă timp de 43 de minute înainte de a muri.

Citeşte mai multe despre:   SUA,   executie