Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA: Scrisori suspecte cu un praf alb, trimise la 20 de şcoli din Washington

SUA: Scrisori suspecte cu un praf alb, trimise la 20 de şcoli din Washington

Scrisori suspecte, care conţineau o pudră albă, au fost trimise, joi, la 20 de şcoli din Washington, provocând agitaţie în rândul autorităţilor, care au scotocit instituţiile pentru a se asigura că nimeni nu este în pericol, relatează Washington Post. Testele iniţiale au arătat că plicurile nu conţin substanţe toxice, iar „niciun elev nu a fost în pericol”, potrivit oficialilor.

Scrisorile, trimise din Dallas, au fost scrise pe calculator, cu adresa fiecărei şcoli, şi erau însoţite de un  bileţel pe care scria cuvintele „AL QAIDA-FBI”, potrivit alertei pe care au primit-o autorităţile americane.

Scrisorile sunt identice ca cele primite de şcolile din Washington D.C., în octombrie 2010.

Scrisoarea trimisă la Şcoala Generală Terrell din sudul oraşului a fost trimisă luni după-amiază, potrivit unei fotografii a plicului, care apare în alertă.

La o şcoală din nordul Washington-ului, scrisoarea suspicioasă a ajuns într-un plic alb, care conţinea o singură hârtie cu scris tipărit şi a fost livrată împreună cu toată corespondeţa insituţiei şcolare, a declarat un administrator al şcolii.

Citeşte mai multe despre:   Washington,   al-qaida
 
 
 
Loading...