Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA: Un bărbat a fost arestat în California, după ce a ucis doi polițiști și a rănit un şofer căruia i-a furat maşina

SUA: Un bărbat a fost arestat în California, după ce a ucis doi polițiști și a rănit un şofer căruia i-a furat maşina

Un articol de: - 25 Oct 2014, 13:45
SUA: Un bărbat a fost arestat în California, după ce a ucis doi polițiști și a rănit un şofer căruia i-a furat maşina Foto: watoday.com.au Externe
Un bărbat suspectat că a ucis doi poliţişti şi a rănit un altul, precum şi un şofer căruia i-a furat maşina, a fost arestat nordul Californiei, relatează AFP.

Violenţele au început în cursul dimineţii când un poliţist local s-a interesat de un vehicul suspect aflat în parcarea unui hotel din Sacramento. În timp ce se apropia, şoferul a deschis focul şi l-a lovit pe poliţist în cap, a explicat şeriful Scott Jones în cadrul unei conferinţe de presă.Poliţistul împuşcat a decedat.

Bărbatul a fugit apoi, împreună cu o femeie care se afla în vehicul. La scurt timp după aceasta, el a furat o altă maşină, trăgând asupra şoferului care opusese rezistenţă.

Suspectul a furat apoi o a treia maşină, fără să îl rănească pe şofer. În cursa de urmărire declanşată ulterior, au fost împuşcaţi alţi doi poliţişti, iar unul dintre ei a decedat, potrivit presei locale.

După mai multe ore de urmărire, femeia, apoi suspectul principal, au fost arestaţi.

Potrivit presei locale, suspectul, identificat drept Marcello Marquez, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat într-o casă de unde a fost scos pe targă. El părea în viaţă dar nu se ştie dacă a fost rănit.