Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia (VIDEO)

SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Iun 2016, 16:15
SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia (VIDEO) Externe

S-ar fi putut termina prost pentru un ofiţer de poliţie american! Într-un moment de neatenţie, suspectul de crimă pe care îl audia, a încercat să-i ia pistolul. Ceea ce a urmat a fost o adevărată luptă. A fost nevoie de intervenţia a încă trei poliţişti pentru a-l putea imobiliza pe bărbatul suspectat pentru uciderea unui adolescent, arată B1 TV.

În imaginile surprise de camerele de supraveghere se poate observa cum Thomas Robinson, suspectat de uciderea unui adolescent, profită de o clipă de neatenţie a poliţistului care îl audia şi încearcă să-i smulgă acestuia pistolul. Ofiţerul de poliţie reacţionează imediat, dar suspectul devine violent şi nu cedează: se luptă pentru a pune mâna pe pistol. Este nevoie de intervenţia a încă doi oameni ai legii pentru a-l putea pune la pământ.

În timpul luptei poliţistul a fost lovit de mai multe ori în faţă. Acum, Robinson, în vârstă de 23 de ani, nu trebuie să se confrunte doar cu acuzaţia de crimă. Are de plătit şi daune pentru agresarea unui ofiţer de poliţie.

SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia

Citeşte mai multe despre:   SUA