Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Submarinul argentinian, dispărut în urmă cu un an, a fost găsit (VIDEO)

Submarinul argentinian, dispărut în urmă cu un an, a fost găsit (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Noi 2018, 16:52
Submarinul argentinian, dispărut în urmă cu un an, a fost găsit (VIDEO) Externe

Descoperire senzaţională în apele Oceanului Atlantic. Submarinul San Juan al Forţelor Navale argentiniene, dispărut cu un an în urmă, a fost găsit pe fundul oceanului. 

Nava a dispărut anul trecut, pe 15 noiembrie. A fost lansată o amplă operaţiune internaţională de căutare, dar speranţele de a mai găsi supravieţuitori scădeau de la o zi la alta. 

După două săptămâni de căutări, deoarece şansele ca să mai existe supravieţuitori erau nule, amploarea operaţiunii a fost redusă considerabil. 

Cu toate acestea, căutările au continuat, după ce familiile echipajului dispărut au făcut presiuni asupra guvernului de la Buenos Aires, în luna ianuarie, să ofere o recompensă de aproape 5 milioane de dolari pentru orice informaţie care ar putea duce la găsirea navei.

O firmă nord-americană angajată în operaţiunile de căutare era gata să renunţe când, brusc, a găsit un obiect neindentificat pe fundul oceanului, la adâncimea de 800 de metri. Inspecţia cu un minisubmarin manevrat prin telecomandă a permis identitificarea cu certitudine a epavei submarinului San Juan

Construit pe şantierul naval german Emden în anul 1983, submarinul a fost modernizat în 2013 în Argentina, însă, potrivit echipei care anchetează dispariţia, nava avea mai multe deficienţe. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Argentina,   Oceanul Atlantic,   San Juan