Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice (VIDEO)

Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice (VIDEO)

Un articol de: - 02 Iun 2017, 13:03
Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice (VIDEO) Foto: twitter.com/resist_rise Externe

Decizia președintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice a scos oamenii în stradă. Sute de persoane au protestat joi în fața Casei Albe după anunțul lui Trump, informează Agerpres

La protest a fost prezent și Ernesto Vargas, reprezentant al asociației Chispa pentru conștientizarea schimbărilor climatice. 

Acesta a subliniat că "poporul american dorește ca această țară să fie lider în lupta împotriva schimbărilor climatice". 

După retragedea din Acordul de la Paris, SUA vor rămâne într-o poziție izolată privind clima, alături de Siria și Nicaragua, singurele țări care nu au semnat acordul. 

Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA sin Acordul de la Paris privind schimbările climatice

Citeşte mai multe despre:   protest,   Casa Alba,   Donald Trump