Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sute de studenți de la Harvard au primit amenințări cu moartea într-un email

Sute de studenți de la Harvard au primit amenințări cu moartea într-un email

Un articol de: - 04 Oct 2014, 20:58
Sute de studenți de la Harvard au primit amenințări cu moartea într-un email Foto: necn.com Externe
Sute de studenţi de la Universitatea Harvard şi alte persoane afiliate au primit, vineri, un email care conţinea ameninţări cu moartea, determinând sporirea măsurilor de securitate în campus sâmbătă, relatează Boston Globe.

Într-o notă către comunitatea din campus, poliţia de la Harvard a afirmat că "sute de studenţi de la Harvard şi persoane afiliate" au primit un e-mail în jurul orei 16.45, în care autorul ameninţa că îi va împuşca în campus sâmbătă.

"Voi veni mâine la Universitatea Harvard şi vă voi împuşca pe toţi, studenţi la Harvard, vă voi omorî pe fiecare. Mă voi întoarce mâine la 11 (...). Chiar şi pe Mark Zuckerberg de la Facebook îl voi ucide. Vă voi omorî pe toţi", se arată în mesajul de ameninţare, obţinut de Boston Globe vineri noaptea. Autorul mesajului susţine că este o femeie din Boston, numită Stephanie.

Zuckerberg este fost student la Harvard şi fondatorul reţelei de socializare Facebook.

Poliţia campusului a informat vineri că nu poate preciza dacă ameninţarea este credibiă şi le-a cerut studenţilor să verifice instrucţiunile de securitate valabile pe site-ul universităţii.

"Departamentul de Poliţie al Universităţii Harvard (HUPD) a început imediat să investigheze (ameninţarea) şi a notificat autorităţile locale, precum şi FBI", potrivit notei HUPD, care adăuga că poliţia campusului îşi va consolida prezenţa în zonă la sfârşitul săptămânii.