Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de un fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden

Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de un fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Oct 2020, 17:25
Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de un fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden foto: Hepta.ro / Zuma Press / Nbc News Externe

Joe Biden, candidatul democraților la președinția SUA, și echipa sa de campanie nu au făcut niciun comentariu după ce fostul asociat de afaceri al lui Hunter Biden a dezvăluit public că l-a întâlnit de două ori în trecut pe fostul vicepreședinte american – în ciuda declarațiilor anterioare făcute de Biden, care susține că nu a avut niciun fel de implicare sau discuții legate de afacerile familiei sale peste hotare.

Acel asociat, pe numele său Tony Bobulinski, a oferit un interviu pentru Fox News, marți, și a detaliat presupusele sale întâlniri cu fostul vicepreședinte al SUA – una dintre ele ar fi avut loc în 2 mai 2017, potrivit unor mesaje dezvăluite în premieră de Fox News săptămâna trecută.

Acele mesaje au indicat că întâlnirea a avut într-adevăr loc. Tony Bobulinski a pretins, marți, că Hunter Biden și Jim Biden, fratele fostului vicepreședinte, sunt cei care au insistat pentru ca întâlnirea să aibă loc. El susține că aceștia i-au prezentat „forța familiei Biden” pentru a-l convinge.

Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de Tony Bobulinski, fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden

 

Echipa de campanie a lui Joe Biden a refuzat să comenteze cu privire la întâlnirea pe care Joe Biden ar fi avut-o cu Tony Bobulinski. Biden însuși a evitat să răspundă direct afirmațiilor făcute de fostul asociat de afaceri al lui Hunter.

În anul 2019, Joe Biden le spunea reporterilor: „Nu am discutat niciodată cu fiul meu sau cu fratele meu, sau cu oricine altcineva nimic care să aibă legătură cu afacerile lor. Punct”.

Cu toate acestea, în interviul de marți, Tony Bobulinski, a descris în detaliu cum Joe Biden ar fi ajuns la o conferință Milken, ce s-a desfășurat în parte la Hotelul Beverly Hilton, și cum a fost prezentat fostului vicepreședinte de către Jim și Hunter Biden.

Totodată, Tony Bobulinski a catalogat intenția lui Joe Biden de a nega în timpul dezbaterii prezidențiale că ar fi cunoscut detalii despre afacerile de peste hotare ale fiului său drept o „minciună flagrantă”.

„Nu am cerut să mă întâlnesc cu Joe” Biden, a spus el. „Ei au cerut să mă întâlnesc cu Joe (Biden). Își punea în joc întreaga lor moștenire de familie. Știau exact ce fac”, a mai adăugat acesta.

„De ce la 10:38 noaptea, în 2 mai, și-ar rupe Joe Biden din timpul său pentru a petrece timp cu mine, în spatele unei coloane astfel încât oamenii să nu ne vadă, pentru a avea o discuție cu familia sa și cu familia mea, și afaceri la un nivel foarte înalt?”, s-a întrebat Bobulinski.Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

 

Citeşte mai multe despre:   Joe Biden