Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ''Ţâfna prostului'' vs. Brexit. Traian Băsescu: România o să dea o șansă Marii Britanii să rămână în UE (VIDEO)

''Ţâfna prostului'' vs. Brexit. Traian Băsescu: România o să dea o șansă Marii Britanii să rămână în UE (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Iun 2016, 22:36
''Ţâfna prostului'' vs. Brexit. Traian Băsescu: România o să dea o șansă Marii Britanii să rămână în UE (VIDEO) foto: epochtimes-romania.com Externe

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, face o analiză a situaţiei post-Brexit într-o postare pe Facebook. Intitulată ''Ţâfna prostului'', postarea explică de ce liderii europeni nu ar trebui să ceară Regatului Unit al Marii Britanii să plece rapid din Uniunea Europeană, arată B1 TV.

''David Cameron a greșit fatal convocând un referendum pe care nu a putut să-l câștige. Rezultatul a fost pe măsura erorii politice: o națiune puternic divizată, o ţară în curs de a se face țăndări prin plecarea Scoției şi a Irlandei de Nord de sub sceptrul Majestății Sale, şi, poate cel mai grav efect, revenirea la statutul de «Insulă Izolată» în raport cu Bătrânul Continent şi cu SUA'', scrie fostul sef de stat pe Facebook.

Traian Băsescu îşi continuă postarea cu ceea ce el numeşte - Ţâfna prostului - şi face o referire directă la liderii politici ai Uniunii care cer o plecare imediată a Regatului Unit din Comunitate.

''Pe fondul acestui dezastru, David Cameron a rămas totuși lucid, declarând că va mai rămâne trei luni în fruntea guvernului, timp în care nu va activa articolul 50 din Tratatul Uniunii Europene, dând astfel șanse unei reveniri. Pe Continent însă, politicieni fără viziune, mânați de un egoism prostesc şi de un orgoliu specific mediocrității, cer la unison «Brexit acum», fără întârziere, fără menajamente, fără concesii'', a mai spus fostul președinte.

''Ţâfna prostului'' vs. Brexit. Traian Băsescu: România o să dea o șansă Marii Britanii să rămână în UE

 

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   UE,   Brexit,   Traian Basescu