Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O tânără a murit după ce a fost ÎMBĂLSĂMATĂ de vie! (FOTO)

O tânără a murit după ce a fost ÎMBĂLSĂMATĂ de vie! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 10 Apr 2018, 12:20
O tânără a murit după ce a fost ÎMBĂLSĂMATĂ de vie! (FOTO) Externe

Trebuia să fie o procedură laparoscopică de rutină, dar medicii i-au injectat o substanță care de obicei e folosită pentru îmbălsămarea cadavrelor.

Ekaterina Fedyaeva s-a internat în spital pentru extirparea unui chist ovarian, o procedură aparent banală. Greșeala tragică și ireparabilă a medicilor s-a produs chiar în timpul operației laparoscopice, când când i s-a injectat în corp formaldehidă (formol), în loc de ser fiziologic, scrie Washington Post.

După ce ar fi realizat gafa, doctorii au încercat să-i curețe fetei cavitatea abdominală, însă a fost prea târziu. Tânăra a suferit dureri groaznice și convulsii timp de două zile până a intrat în comă. Deși a fost conectată la aparate pentru a fi ținută în viață, Ekaterina a murit după ce mai multe organe i-au cedat.

Picioarele ei se mișcau, avea convulsii, tot corpul tremura. I-am pus șosete, am acoperit-o, dar tremura într-un mod pe care nici nu pot să-l descriu”, a spus mama fetei, scrie The Sun.

Inițial nu știam că i-a fost injectată formalină. Chirurgii care au operat-o știau că i-a fost injectat ceva greșit. Trebuiau să ia măsuri urgente, dar nu au luat”, povestește mama tinerei.

Fata a primit 52 de medicamente, într-o încercare disperată a medicilor de a o salva. În zadar însă. Ekaterina a fost înmormântată sâmbătă.

Cazul este acum investigat de autorități.


 


 Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte


 

Citeşte mai multe despre:   Ekaterina Fedyaeva,   Rusia