PĂRUIALĂ TOTALĂ LA NUNTĂ! ‘Fosta’ a venit îmbrăcată în MIREASĂ și a început SĂ-L BATĂ pe mire: ‘Oprește totul, ar fi trebuit să fiu eu!’ (FOTO, VIDEO)

Foto: captură video Youtube

O mireasă a avut parte de surpriza vieții atunci când, în mijlocul nunții ei, a apărut o femeie care a început să îl bată pe mire cu un buchet de flori.

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI A RECUNOSCUT RELAȚIA BOMBĂ! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

Stacey Owen era la jumătatea nunții când femeia a început să urle isterică.

CUTREMUR MONDEN! VALENTINA PELINEL ȘI CRISTI BORCEA AU FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ UN AN DE CĂSNICIE! E BOMBA ANULUI

Proaspeții căsătoriți se aflau pe ringul de dans al hotelului Ty Newydd Country din Aberdare, Țara Galilor, când o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă s-a îndreptat spre mire și a început să-l lovească cu buchetul peste costumul lui nou.

RUGĂCIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE BOALA CUMPLITĂ! BURSUCU’ E DISPERAT (GALERIE FOTO)

PĂRUIALĂ TOTALĂ LA NUNTĂ! ‘Fosta’ a venit îmbrăcată în MIREASĂ și a început SĂ-L BATĂ pe mire: ‘Oprește totul, ar fi trebuit să fiu eu!’

Din fericire, după câteva minute în care mireasa a crezut că „fosta nebună” a soțului ei și-a făcut apariția direct la nuntă, a aflat că domnișoara de onoare Jan le pregătise, de fapt, o surpriză, relatează a1.ro.

„La început, luminile au început să se stingă și nu am putut să-i văd fața prea bine, așa că m-am gândit doar că este una dintre fostele lui Keri. Dar când s-au aprins luminile, am putut vedea chipul lui Jan și am știut cine era atunci. Partenerul meu a fost îngrozit la început.Toată lumea de la nuntă râdea și se ascundeau atunci când ea îmi bătea soțul cu florile”, a spus mireasa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe