Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Test antigen negativ la COVID-19 pentru intrarea în Olanda: Anunțul TAROM pentru pasagerii cursei de sâmbătă către Amsterdam

Test antigen negativ la COVID-19 pentru intrarea în Olanda: Anunțul TAROM pentru pasagerii cursei de sâmbătă către Amsterdam

Un articol de: Elena Stanciu - 22 Ian 2021, 16:25
Test antigen negativ la COVID-19 pentru intrarea în Olanda: Anunțul TAROM pentru pasagerii cursei de sâmbătă către Amsterdam Foto: facebook.com/tarom.ro Externe

Începând din 23 ianuarie, românii care vor să ajungă în Olanda vor trebui să prezinte un test antigen cu rezultat negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult patru ore înainte de îmbarcarea în avion, anunță vineri TAROM. Această măsură se aplică inclusiv persoanelor care se află în tranzit, iar reprezentanții companiei aeriene naționale menționează că pasagerii zborului programat sâmbătă către Amsterdam trebuie să respecte această regulă.

 

Noi reguli pentru pasagerii care vor să călătorească în Olanda: Anunțul TAROM 

 

”Conform ultimelor decizii emise de către autoritățile olandeze vă comunicăm faptul că toți pasagerii care intenționează să călătorească spre AMS au nevoie de un Test Antigen Negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinație. Menționăm faptul că prezzentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară și pentru pasagerii de tranzit!

În cazul în care pasagerii nu prezintă un Test Negativ Antigen COVID-19, accesul este restricționat.

Totodată, vă informăm că #TAROM va opera zborul #RO361 București OTP - Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19!

Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile de mai sus pot fi modificate. Dacă se impun măsuri noi sau se modifică cele menționate, vă vom informa în consecință”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a TAROM.

Test antigen negativ la COVID-19 pentru intrarea în Olanda: Anunțul TAROM pentru pasagerii cursei de sâmbătă către Amsterdam

Mărturia fratelui unei victime de la Onești, despre intervenția Poliției: De la început m-au luat cu minciuni. Au zis că ...

 

Autoritățile din Olanda au impus noi restricții în contextul pandemiei de coronavirus 

 

Din 23 ianuarie în Olanda intră în vigoare noi restricții în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, începând de sâmbătă va intra în vigoare interdicția de circulaţie pe timp de noapte, o măsură propusă de Guvernul olandez și care a fost aprobată de Parlament.

Interdicția de deplasare înseamnă că cetăţenii olandezi vor putea ieşi din casă între orele 21.00 şi 04.30 doar pentru urgenţe medicale, prezenţa la muncă în domenii esenţiale sau cu animale de companie.

Torodată, de la jumătatea lunii decembrie, în Olanda sunt închise școlile și magazinele cu produse neesențiale. Asta după ce cu două luni înainte au fost închise restaurantele.

Cei care încalcă aceste restricții riscă o amendă de până la 95 de euro.

De la începutul pandemiei de coronavirus și până acum, în Olanda au fost raportate peste 932.000 de cazuri de îmbolnăvire și peste 13.000 de decese asociate COVID-19.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Olanda,   Amsterdam,   TAROM,   coronavirus