Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Șeful Apple a recunoscut că e GAY: Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Care e motivația din spatele dezvăluirii

Șeful Apple a recunoscut că e GAY: Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Care e motivația din spatele dezvăluirii

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 09:58
Șeful Apple a recunoscut că e GAY: Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Care e motivația din spatele dezvăluirii Externe

Tim Cook a devenit, în urmă cu patru ani, pe 30 octombrie 2014, primul CEO al unei mari companii care să recunoască că e gay.

Acum, șeful Apple se declară mulțumit de distincția lui și de faptul că a decis să recunoască, potrivit edition.cnn.com.

„Sunt foarte mândru de treaba asta. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu”, a susținut Cook într-un interviu pentru CNN.

Deși se zvonea de mult faptul că șeful Apple era homosexual, acesta nu avea în plan să recunoască public, până când a început să primească poveștile unor copii care au citit pe internet despre orientarea lui sexuală și care au fost hărțuiți sau abuzați pentru ceea ce sunt.

„Am recunoscut public pentru că începusem să primesc email-uri cu poveștile de viață a unor copii care au citit pe net că aș fi gay”, a explicat Tim Cook.

Cook a declarat că este o persoană secretoasă despre viața lui personală , dar în cele din urmă a decis că este „egoist", păstrându-și identitatea secretă, atunci când ar putea ajuta pe oameni recunoscând.

„Trebuia sa fac ceva pentru ei. Am vrut să le arăt că pot fi gay și pot și să ocupe funcții mari.

Cook s-a declarat șocat că a fost primul CEO al unei companii mari care a recunoscut și deși este bucuros că au ieșit alți directori executivi de atunci, nu ăsta a fost scopul lui.

De asemenea, faptul că a vorbit public despre asta la ajutat ca lider pe Cook.

 „Am aflat cum e să fii o minoritate. Sentimentul de a fi într-o minoritate îți oferă un nivel de empatie pentru alte persoane care nu sunt în majoritate", a precizat Cook.

Citeşte mai multe despre:   Tim Cook,   apple