Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Tineri bine făcuți, îmbrăcați modern și deloc traumatizați de război: Așa arată un grup de imigranți din Siria care a debarcat în Grecia (VIDEO)

Tineri bine făcuți, îmbrăcați modern și deloc traumatizați de război: Așa arată un grup de imigranți din Siria care a debarcat în Grecia (VIDEO)

Un articol de: - 11 Sep 2015, 18:30
Tineri bine făcuți, îmbrăcați modern și deloc traumatizați de război: Așa arată un grup de imigranți din Siria care a debarcat în Grecia (VIDEO) Externe

Criza refugiaților a împărțit Europa în douăunii susțin că acești oameni au fugit din calea războiului, alții că sunt refugiați economic. În asentimentul celor din urmă este și agenția de presă turcă Anadolu. Aceasta a dat publicității imagini cu un grup de imigranți din Siria care tocmai debarcau pe insula Lesbos din Grecia.

Refugiații sunt tineri bine făcuți, arătoși, și nu par deloc afectați de traumele razboiului din Siria. Unul dintre ei spune că vrea să ajungă în Olanda, la rudele sale, în timp ce altul are de gând să se îndrepte către Germania, scrie aktual24


În Lesbos se află în prezent între 15.000 și 17.000 de refugiați, aduică o treime din populația insulei.

Autoritățile de la Atena cer accelerarea tarnsferului imigranților către Occident.

Grecia a înregistrat, din ianuarie 2015,230.000 de intrări în țară pe Marea Mediterană.


Tineri aranjați, bine îmbrăcați și cu tatuaje, refugiați din Siria ajunși în Grecia

Citeşte mai multe despre:   refugiati,   imigranti,   atena