Tocmai își terminase de pictat ușa garajului, când a primit o scrisoare de la un vecin. A rămas fără cuvinte

Tocmai își terminase de pictat ușa garajului, când a primit o scrisoare de la un vecin. A rămas fără cuvinte
Foto: Imgur

O femeie a început să primească mesaje ameninţătoare de la un vecin furiosdupă ce şi-a renovat garajul. Aceasta a fost şocată când s-a trezit cu o scrisoare amenințătoare, prin care o acuza că defavorizează zona prin graffiti-ul de pe uşa garajului său, potrivit Mirror.

Femeia s-a decis să ofere o pată de culoare ușii de la garaj făcând un graffiti cu constelaţii pe uşa acestuia, însă primele reacţii nu au întârziat să apară.

“Nu puteai să ți-l pui în casă pe un perete în loc să ne forțezi pe noi să vedem așa ceva zilnic? Ce lipsă de respect față de vecinii care țin la mândria și valoare acestui cartier”, a scris vecinul furios în scrisoare.

“Îmi pare sincer rău pentru locuitorii acestei străzi, ce bine că nu e pe strada mea. Dar fiecare vizitator care va trece pe acolo, este nevoit să vadă acea bâzgălitură”, a adăugat un alt vecin.

„Să-ţi fie ruşine! Nu ai pic de decenţă!”

Femeia a postat o parte din scrisoarea primită pe rețelele de socializare, priminind susținere din partea oamenior care s-au arătat revoltați în urma ieșirii pe care au avut-o vecinii acesteia:

“Sunt genul de persoană care şi-ar picta întreaga casă în mod similar”,a comentat o persoană la postarea femeii.

“Îți poți imagina cât e de nefericit cu viața sa dacă a făcut atât tam-tam pentru un lucru atât de minuscul? Pentru numele lui Dumnezeu!”

Urmăriți B1TV.ro și pe