Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe TRASEUL TERORII: Filmul atentatului de la Nisa prezentat detaliat pe zone (GRAFICĂ)

TRASEUL TERORII: Filmul atentatului de la Nisa prezentat detaliat pe zone (GRAFICĂ)

Un articol de: - 15 Iul 2016, 15:21
TRASEUL TERORII: Filmul atentatului de la Nisa prezentat detaliat pe zone (GRAFICĂ) Externe

Jurnaliștii de la The New York Times au refăcut filmul atacului terorist de la Nisa de joi seară și au prezentat detaliat fiecare parte a traseului urmat de acesta cu camionul pe străzile din Nisa.

Un camion alb mare pătrunde pe Promenade des Anglais de pe stradă lăturalnică, pe lângă un spital de copii. Primele persoane omorâte de acesta în goana nebună de pe promenadă sunt o femeie musulmancă și un bărbat care nu a fost încă identificat, în dreptul Magnan Beach. După ce a lovit aceste persoane el și-a a continuat drumul în mare viteză, alte 7 cadavre fiind descoperite în dreptul Centrul Universitar Mediteranian aflat pe ruta parcursă de camion. Mulțimea ar fi fost lovită în plin în dreptul restaurantului "Voilier Plage", în jur de 10 persoane decedate fiind găsite aici.

Traseul Terorii: Filmul atentului terorist de la Nisa prezentat detaliat pe zone

Pe capturile video de la hotelul Westminster se vede camionul ieșind de pe pasarela unde se aflau oamenii și reintrând pe strada, și tot în dreptul hotelului încep polițiștii să tragă în dreptul vehiculului, ceea ce face teroristul să accelereze. Alte 20 de persoane au fost rănite sau ucise în drumul său criminal în dreptul unui pavilion. Vehiculul este oprit abia în fața la Casino du Palais, unde forțele de ordine reușesc să omoare șoferul.  

 

Citeşte mai multe despre:   terorism,   victime