Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Tristețe la o grădină zoologică din SUA: Girafa Ernie a murit după ce a devenit extrem de agresivă și s-a rănit grav

Tristețe la o grădină zoologică din SUA: Girafa Ernie a murit după ce a devenit extrem de agresivă și s-a rănit grav

Un articol de: - 29 Mai 2017, 14:38
Tristețe la o grădină zoologică din SUA: Girafa Ernie a murit după ce a devenit extrem de agresivă și s-a rănit grav Foto: mcall.com Externe

O girafă tânără adusă la Grădina Zoologică Lehigh Valley din statul american Pennsylvania a murit din cauza unor leziuni suferite la nivelul gâtului după ce a devenit extrem de agresivă în timpul celei de-a doua nopți petrecute la zoo, informează mcall.com.

Este vorba despre Ernie, un mascul în vârstă de șase ani, care a fost adus, împreună cu tatăl său, Murphy, de 16 ani, de la o grădină zoologică din Kansas City, după o investiție de 3,8 milioane de dolari făcută de cei de la  Lehigh Valley Zoo. Potrivit specialiștilor, la șase ani, o girafă este considerată foarte tânără. 

Potrivit oficialilor de la grădina zoologică, totul a decurs normal în primele ore de după sosirea celor două girafe. Ulterior însă, Ernie a devenit foarte agresiv cu tatăl său, astfel că îngrijitorii au fost nevoiți să îl izoleze și i-au monitorizat în permanență comportamentul. Atitudinea agresivă a masculului tânăr s-a temperat în timpul nopții. 

În noaptea următoare însă, lucrurile s-au agravat. Astfel, Ernie s-a rănit la gât, leziunile sale fiind atât de grave încât medicii veterinari nu au mai reușit să îl salveze. 

Tatăl lui, Murphy se află în stare bună. 

Citeşte mai multe despre:   Gradina Zoologica