Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Triunghi amoros şocant: Soția unui politician și fiica ei, sex cu același minor! - VIDEO

Triunghi amoros şocant: Soția unui politician și fiica ei, sex cu același minor! - VIDEO

Soţia unui politician din Arizona, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnată la 13 ani de închisoare, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un minor timp de mai mulţi ani. În aceeaşi perioadă, fiica femeii, de 18 ani, întreţinea şi ea relaţii sexuale cu acelaşi băiat. Soţul femeii a intentat divorţ la scurt timp după ce aceasta a fost arestată, iar fiica celor doi urmează să fie judecată şi ea pentru fapta sa.

Potrivit Daily Mail, Susan Brock, mamă a trei copii, a început să-l ademenească pe băiat cu diverse cadouri, încă de când acesta avea doar 11 ani. Primul contact sexual dintre cei doi a avut loc după ce băiatul a împlinit vârsta de 13 ani.

Timp de circa patru ani, femeia a continuat să-l molesteze pe minor. Întâlnirile aveau loc fie în maşina ei, fie chiar în locuinţa ei, din oraşul Chandler.

Îl ajuta să facă sex cu prietena lui

Pe lângă abuzurile sexuale la care îl supunea, femeia a mai fost acuzată că îl ajuta pe băiat să întreţină relaţii sexuale cu prietena lui, de asemenea minoră. Ba mai mult, le-ar fi oferit acestora o „trusă pentru sex”, care includea şi prezervative.

Prietena băiatului abuzat a fost de altfel cea care a denunţat-o pe femeie. Adolescenta le-a povestit părinţilor prin ce trecea, iar aceştia au mers imediat la poliţie.

Aşa mamă, aşa fiică...

În tot acest timp, fiica lui Susan Brock, Rachel, în vârstă de 18 ani, întreţinea şi ea relaţii sexuale cu acelaşi băiat. Cei doi au avut primul contact cam în aceeaşi perioadă în care a început şi relaţia dintre minor şi mama fetei.

În timpul procesului, femeia şi-a recunoscut vina şi le-a cerut iertare atât rudelor sale cât şi băiatului (în prezent bărbat în toată firea) şi rudelor acestuia.

„I-am rănit pe toţi cei pe care îi iubesc, inclusiv membri ai familiei şi prieteni. Cele mai multe suferinţe le-am provocat victimei şi familiei sale. Sunt conştientă că trebuie să fiu responsabilă pentru acţiunile mele”, a declarat Susan în faţa instanței de judecată.


Susan și Rachel Brock, înainte de proces

I-a distrus inocența

Victima le-a povestit judecătorilor că nu ştia ce îl aşteaptă şi că speră să nu mai fie nevoit să o vadă niciodată pe femeia care i-a distrus copilăria.

„Viaţa părea relativ uşoară şi stabilă. Nu a trecut mult până am început să am încredere în ea. Nu ştiam că uşor, uşor, în mod sistematic, îmi pregătea o capcană. Sper să nu o mai văd, să nu o mai simt şi să nu mă mai gândesc niciodată la ea. Am fost aruncat într-o depresie fără ieşire”, a declarat bărbatul molestat în copilărie.

„I-a distrus inocenţa fiului meu”, a adăugat tatăl victimei.

Pe lângă sentinţa primită, femeia este totodată obligată să-i plătească victimei şi familiei sale daune care se ridică la o valoare totală de un milion de dolari.

Fiica lui Susan Brock urmează să fie judecată pentru faptele sale în cursul acestui an.

Condamnată pentru coruperea unui minorCiteşte mai multe despre:   femei,   soţie,   Stiri Romania,   abuz,   sex,   inchisoare,   proces