Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Accident neobişnuit în Turcia: O navă a dărâmat o clădire istorică otomană (VIDEO)

Accident neobişnuit în Turcia: O navă a dărâmat o clădire istorică otomană (VIDEO)

Un articol de: - 08 Apr 2018, 16:19
Accident neobişnuit în Turcia: O navă a dărâmat o clădire istorică otomană (VIDEO) Externe

Incident spectaculos în strâmtoarea Bosfor. O vilă otomană din secolul al 18-lea a fost complet distrusă de o navă cargo care a suferit o defecţiune tehnică. Traficul maritim a fost întrerupt în urma accidentului naval. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Au fost momente tensionate în strâmtoarea Bosfor, în Istanbul. Martorii au privit ingroziţi cum o navă cargo uriaşă se îndreaptă ameninţător spre malul pe care se aflau mai multe vile construite de demnitarii otomani în secolul al 18-lea. Una dintre ele a fost distrusă complet de impactul cu nava.

Accidentul a avut loc sub podul Fatih Sultan Mehmet, unul dintre cele trei care leagă malurile asiatic şi european ale Istanbulului. Echipajul a pierdut controlul navei în urma unei defecţiuni tehnice şi nu a reuşit să o oprească la timp. Surse citate de presa turcă spun că ar fi exista defectiuni la cârmă, care s-a blocat. 

Din fericire, nimeni nu se afla în vila de trei etaje în momentul producerii accidentului. Vila istorică era adesea închiriată pentru diverse evenimente şi ceremonii.  

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Turcia