MOMENTE GRELE în familia Serenei Williams: Ucigașul surorii ei…

MOMENTE GRELE în familia Serenei Williams: Ucigașul surorii ei...

Bărbatul care a ucis-o pe sora vitregă a Serenei Williams, Yetunde Price, a fost eliberat mai devreme pentru bună purtare.

Astfel, Robert Maxfield, care a fost condamnat în 2006 la 15 ani de închisoare pentru că a omorât-o pe Price, în 2003, în Compton, a fost eliberat după 12 ani petrecuți în închisoare, informează hotnews.ro.

Yetunde era pe scaunul din dreapta al mașinii iubitului ei când a fost lovită de un glonț tras de Maxfield, ea murind pe loc. Poliția a spus că ținta era, de fapt, prietenul ei.

Yetunde Price avea 31 de ani când a murit și era foarte apropiată de cele două surori vitrege ale sale, Selena și Venus, fiindu-le și asistent personal la începutul carierei lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:57 - Cinci persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit și a explodat, în Tennessee, SUA
22:38 - 800 de păsări au fost găsite moarte pe câmpiile din Sebia, aproape de granița cu România. Experții cred că au fost otrăvite și bufnițele cu urechi lungi sunt în pericol
22:35 - Corina Crețu: Demisionez din PRO România. Nu pot gira colaborarea cu AUR
22:30 - Singurul lucru făcut de Patrick Mouratoglou după ce TAS a anunțat reducerea pedepsei în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Are cineva o mașină a timpului?”
22:13 - Rusia spune că a interceptat 3 avioane franceze deasupra Mării Negre
22:04 - Iulian Paraschiv: Diplomația românească și Guvernul trebuie să convingă Austria că România merită în Schengen cu drepturi depline. E un proces greoi (VIDEO)
21:58 - Gheorghe Falcă, despre Congresul PPE: Aici se lansează candidatura pentru Președinția Comisiei Euopene. Avem peste 650 de jurnaliști acreditați. Despre București și despre România se va vorbi foarte mult (VIDEO)
21:56 - Indignare după ce crucea de pe cupola bisericii Invalides a fost înlocuită cu o săgeată pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris
21:55 - Nadia Comăneci, reacție absolut minunată după victoria Simonei Halep la TAS. Ce a spus fosta marea campioană
21:35 - Drulă (USR): Avem un deficit uriaș și cea mai mare inflație din UE pentru că trebuie finanțat un aparat fidel PSD și PNL. Un om care muncește ține încă doi în spate. Soluția e oprirea jafului (VIDEO)